Tadına Doyulmaz sofralar, lezzetli, sağlıklı malzemeler kullanılarak ehil ellerden çıkmış nefis yemeklerle ve sözün ancak balla kesildiği hoş sohbetlerle kurulur. İşte bu sofraları ve onların kurulması için toprağın, denizlerin, tohumun korunduğu, çiftçinin, zanaatkârın, üreticinin, satıcının emeğinin ve bilgisinin karşılığını bulduğu, tüketicinin hakkının gözetildiği bir geniş zamanının izini sürüyoruz. İklim değişikliği karşısında gıdanın kırılganlığına çözümlerin peşine takılıyoruz.
Tadına Doyulmaz, gıdayı, üreticiyi merkeze alarak her yönüyle yemek kültürüne dair kaybettiklerimizi hatırlamaya, bugünkü durumu ortaya koyup geleceği şekillendirmeye davet eden bir podcast serisi. Bu seride, Yemek Kültürü Yazarı, Çevirmen, Akdeniz Tarihçisi Nazlı Pişkin, yeme-içme dünyanının içinden ya da bu dünyayla ilgili çalışan, alanında uzman konuklarıyla konuşacak. Konukların yemek konulu film ve kitap önerileri, vazgeçilmez yemek malzemelerinden oluşan “3 EN” kısmı ve gıdaya, yemek kültürüne dair hafıza kaydı, mini sözlük niteliğindeki “Sesli Sözlük” kısmı sohbetin katmerlendiği kısımlar. Özelde yemek kültürüne, geniş ölçekte kültür tarihine meraklı, geleceği düşünen herkes için nefis bir seri!

Tadına Doyulmaz podcast erişim bilgileri için aşağıdaki bağlantıları kullanabilir ya da Türkçe Podcast sayfasından ayrılmadan dinlemek için alttaki bölüme geçebilirsiniz.