Öyle hikayeler vardır ki onları sadece dinleyerek anlayabilirsiniz. Bu podcast’te işte böyle titreşimlerin peşine düşeceğiz. Görüntüden arındırılmış sesin gücüne yaslanacağız. Sanat, tasarım ve teknoloji dünyasının tınılarını aktaracağız kulaktan kulağa.
Burada odak noktamız kimi zaman her gün duyduğumuz bir ses efekti olacak, kimi zaman da severek dinlediğimiz bir müzik parçası. Bazen filmlerdeki kahramanların yaptığı yolculuklara katılacağız, bazen de gözümüzün önünde duran bir tasarımın labirentlerinde kaybolacağız. Teknoloji alanında inovasyon yapanları konuk edeceğiz. Bilimsel gelişmeleri aktarırken mikrofonumuzu uzmanlara yönelteceğiz. Sonuçta seslerin spektrumunda işitebileceğimiz pek çok farklı ton var.
İnsan seslerinin en güçlü olduğu temel frekans 85 - 255 Hz aralığıdır. Benim sesimin en güçlü çıktığı yer 111 Hz. hikayelerimizin başlangıç noktası olacak. Ben Barış Özcan. 111. frekansa hoş geldiniz.

Barış Özcan ile 111 Hz podcast erişim bilgileri için aşağıdaki bağlantıları kullanabilir ya da Türkçe Podcast sayfasından ayrılmadan dinlemek için alttaki bölüme geçebilirsiniz.